Anasayfam Yap    -
Iletisim
Öncü Kadınlarımız Müzikli Tiyatro Gösterisi
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI
TÜRKİYE SORUNLARI SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezi tarafından hazırlanarak şubelere gönderilen ve tüm yurtta eşzamanlı olarak yapılması istenilen basın açıklaması
21.01.2017 / 21:13

tyle>
18 Ocak Çarşamba günü saat 12:30’da Karşıyaka Çarşı girişi İş Bankası önünde gerçekleştirildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Tuna Arslan tarafından okunan basın açıklaması metni, Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD), Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Vatan Partisi üyeleri ve bir gurup yurttaş tarafından izlendi.

Ülkemizi ve çevresini saran teröre karşı tüm milletin ortak mücadele etmesinin gerektiğinin vurgulandığı metinde, başkanlık girişimi ile bu birliğin zedelendiği, konunun referanduma taşınması durumunda bu bölünmüşlüğün artacağı belirtildi. Bu durumda Türkiye’nin şehitler vererek sürdürdüğü mücadelenin büyük zarar göreceği, bundan ABD’nin himayesinde Türkiye’ye karşı saldırılar gerçekleştiren terör örgütleri; PKK, FETÖ ve IŞİD’in yararlanacağı dile getirildi.

Etiketler:
Bu haber toplam 1000 defa okundu
Türk Halk Müziği Korosu Konser
Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesi Türk Halk Müziği Korusu'nun Şef Köksal COŞKUN yönetiminde sunuculuğunu Beyhan DURAN'ın yapacağı konsere katılım için 0541 394 08 29 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

YAZARLAR

Sayac Yeri